STUDIU DE CAZ SUPRAVEGHERE BONE SI BEBELUSI

    In zilele noastre, cand activitatea de zi cu zi ne sufoca, ne trezim ca evenimente din viata copilului nostru ne scapa sau devenim straini de anumite gesturi sau zambete ale acestuia.
    Suntem ocupati si este imposibil sa fim tot timpul langa puiul nostru, de aceea apelam deseori la serviciile unor bone, care sa suplineasca anumite activitati curente. Citește continuarea

DVR sau NVR?

   În primul rând să definim cele două tipuri de înregistratoare video existente:

   DVR-ul ( Digital Video Recorder )  este o unitate de înregistrare care funcţionează cu camere video cu fir, analogice sau digitale care se conectează direct la acesta. DRV-urile, pentru a funcţiona, nu au nevoie de conexiune la internet, decăt dacă se doreşte vizualizarea imaginilor de la distanţă. DVR-ul converteşte fluxul video, primit de la camerele video de supraveghere, într-un format digital ( codarea imaginii ), comprimat, care poate fi stocat pe un hard disk intern sau pe un PC. Citește continuarea

Patru criterii pentru alegerea unei camere video de supraveghere

   În epoca actuală, suntem bombardaţi zi de zi cu informaţii din diverse domenii de activitate şi nu de puţine ori suntem puşi în situaţia tot mai dificilă de a face anumite alegeri.
   Din acest motiv ne-am găndit să venim în întămpinarea ta, şi să-ţi prezentăm patru criterii de bază pentru a alege camera video de supraveghere potrivită locaţiei tale:

Citește continuarea