STUDIU DE CAZ SUPRAVEGHERE BONE SI BEBELUSI

    In zilele noastre, cand activitatea de zi cu zi ne sufoca, ne trezim ca evenimente din viata copilului nostru ne scapa sau devenim straini de anumite gesturi sau zambete ale acestuia.
    Suntem ocupati si este imposibil sa fim tot timpul langa puiul nostru, de aceea apelam deseori la serviciile unor bone, care sa suplineasca anumite activitati curente.
    Nu putine au fost cazurile in care BONELE au abuzat de increderea acordata de catre parinti, iar acestea s-au comportat agresiv sau nu au dus la indeplinire sarcinile zilnice privind alimentatia si ingrijirea bebelusului sau copilului.
    O categorie importanta de persoane mai aplica inca, principiul perimat ca: „Bataia e rupta din rai” sau aplica masuri de educatie a copilului de tipul: intimidari, violente verbale, jigniri, dispret, ignorare, lipsa de politete, umilire sau atitudini ostile.
    Sunt numerosi copii care sufera de pe urma acestor atitudini agresive,  de dispret sau judecati negative ale bonelor, pentru ca ele vin sa intareasca propriul lor sentiment de indoiala, descurajare sau lipsa de incredere in fortele proprii.
    Aceste elemente, o data interiorizate, pot antrena consecinte importante in plan comportamental: pasivitate, indiferenta, atitudini ostile, tendinte de violenta, lipsa de comunicare, comportament alimentar nociv.
    In marea majoritate a cazurilor parintii nu au inteles cauzele care au dus la modificarea comportamentala a copiilor lor, mai ales ca ei isi tratau copii cu: dragoste, toleranta, rabdare, intelegere.
    Se discuta uneori prea mult despre aceste probleme ale copiilor, generate de persoane care sunt platite sa respecte instructiunile si sa aiba grija de micutii nostrii.
    Nu mai putem astepta pasivi ca problemele sa se rezolve de la sine, cu atat mai mult cu cat uneori bonele pot fi al doilea parinte, in conditiile actuale de lipsa acuta de timp pentru parinti.
    Treci la actiune si rezolva aceste probleme prin instalarea unui sistem de supraveghere video, prin intermediul caruia vei putea vedea live sau inregistrat, de pe telefonul mobil, momente importante din viata copilului tau.
    Sistemele noastre  de supraveghere video au la baza conceptul de PREVENTIE, instalarea de camere video ascunse va aduce la cunostiinta fapta după ce raul a fost produs,  este  ca si cum mergem sa facem asigurare CASCO la masina dupa ce am avut accidentul.
    Asigura-te ca bona respecta intocmai instructiunile si are grija de micutul tau si instaleaza-ti unul dintre sistemele noastre de supraveghere video personalizate in functie de locuinta ta: garsoniera, apartament sau casa.
    Daca nu te regasesti in solutiile personalizate, trimite pe email: vanzari@esolmag.ro schita locuintei tale sau suna la 0316200300 si in maxim 24 de ore vei primi solutia personalizata si schita de amplasare a camerelor video.
    Daca intarziem, oferim GRATUIT o camera video FULL HD Dome de interior, indiferent de decizia ta de cumparare.

Comentarii închise.