Despre noi

esolmag.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Comenzi si informatii:
0316 200 300
8 linii simultane disponibile
contact@esolmag.ro
Produse
SSL

Despre noi

     

Esolmag este rodul experienţei acumulate în 16 ani ca unic distribuitor al brand-urilor Q-SEE, ZKR, Rosio şi ESOL… în Romănia.


Misiunea noastră este ca prin intermediul tehnologiei şi împreună cu o echipă compusă din oameni talentati, să oferim produse şi servicii de cea mai bună calitate, care să  ajute oamenii să-si eficientizeze corect timpul, cunoştiinţele, resursele şi să găsim rapid soluţia problemelor lor în domeniile noastre de activitate.


Tehnologia este pasiunea noastră, venim mereu în întâmpinarea cerinţelor tale cu echipamente de ultimă generaţie, iar obiectivul nostru este să îmbunătăţim colaborarea cu fiecare client oferind produse de cea mai bună calitate, soluţii dedicate, instalări profesionale, instruire gratuiă, suport tehnic şi asistentă ON-LINE gratuită, care să ajute la reducerea efortului de integrare a echipamentelor noastre.


Suntem oneşti, spunem adevărul şi reacţionăm faţă de comportamentele lipsite de etică, aplicăm regula bunului simţ mai presus de orice, suntem deschişi şi întotdeauna căutăm să găsim soluţiile tehnice cele mai potrivite cerinţelor clienţilor noştrii.


Nu suntem perfecţi, ne recunoastem greşelile şi învăţăm din experienţele noastre, citim, ne documentăm, participăm la expoziţii,  realizăm seminarii, punem accent pe educaţia continuă şi pe îmbunătăţirea constantă a capacităţilor noastre.


Suntem adepţii unei comunicări pozitive, ştim să ascultăm, apreciem diversitatea de opinii argumentate, indiferent de ierarhii, nu ne axăm politicile de vânzare pe denigrarea concurenţei.


Politica noastră de garanţii este în concordanţă cu respectul pe care îl acordăm clienţilor noştrii, având implementat un software de managementul garanţiilor, care semnalizează prin email, orice staţionare în service  a unui produs mai mare de 48 de ore, indiferent dacă acesta a fost reparat sau  nu a fost ridicat de către client.


Garanţia produselor noastre este în mod standard de 2 ani şi se realizează prin remedierea sau prin înlocuirea produsului defect.


Toate produsele noastre sunt concepute şi fabricate conform standardului ISO 9001 şi în conformitate cu normele de securitate existente.

 

 

 

 

 

spacer
Website detinut de EXPERT SOLUTIONS S.R.L., CIF: RO14951189, Reg.Com: J40/10394/2002