Returnare

esolmag.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Comenzi si informatii:
0316 200 300
8 linii simultane disponibile
contact@esolmag.ro
Produse
SSL

Returnare

 

 
Ai cumpărat simplu, returnezi la fel de simplu


     Dacă un produs achiziţionat nu te mulțumeşte 100%, fără nici-o explicaţie, îl poţi returna în 20 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Fie trimiți produsul prin curier însoţit de formularul de retur până cel târziu în a 20-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării, fie duci produsul în showroom-ul nostru.Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor aferente livrarii precum si a costurilor realizate cu ambalarea si manipularea produsului.Costurile cu manipularea si ambalarea produselor percepute in cazul returnarii produselor sunt de: 40 ron pentru produse cu greutatea sub 3 kg si 60 de ron pentru produse cu greutatea cuprinsa intre 3-10 kg.lei.

     Condiţii generale pentru returul produselor vandute de esolmag.ro:

    Returul în shoowroom este gratuit (se aplică doar pentru produsele care sunt acceptate la retur în showroom-ul esolmag.ro).Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenţii neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii. Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

     Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate şi acestea.
Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate. Condiţii specifice pentru returul produselor văndute şi livrate de esolmag.ro

Returnare în showroom:

     Toate produsele comercializate prin esolmag.ro
Asigură-te că produsul nu este protejat de parole setate de tine şi că ai şters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să poată fi adus la software-ul iniţial. Dacă ai uitat parola sau dacă nu a fost resetată de tine, costul de resetare parolă este de 96 de lei, TVA inclus. Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare, dacă ai facut up-date neautorizat sau ai instalat alte programe existente la livrare, sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare.

     Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat şi însoţit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
În cazul consumabilelor de orice fel, returul se acceptă doar dacă produsele sunt sigilate.Poți returna în showroom bateriile, acumulatorii şi încărcătoarele, doar dacă sunt sigilate.Rambursarea sumeiplătite la cumpărare: dacaprodusul returnat îndeplineşte condiţiile de retur, îţi vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online. Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice.

    Din suma de returnat se vor opri cheltuielile aferente transportului produsului pana în showroom-ul esolmag.ro şi chetuielile aferente resetării parolelor - dacă această operaţie nu s-a realizat de către cumpărător, costuri descriese mai sus.

     Produse de tip comandă specială(indiferent de categorie)şicardurile cadounu pot fi returnate.
Retur pentru produsele achiziţionate din showroom-ul esolmag.ro:poţi returna produsele în termen de 20 zile calendaristice de la data livrării, conform condiţiilor descries anterior.
 
     Din cauza pandemiei cu care ne confruntam la nivel mondial, si din dorinta de a proteja clientii si echipa noastra, Expert Solutions S.R.L a decis sa isi schimbe politica de returnare a produselor din gama Rosio (aparat masaj cervical, aparat masaj ocular, generator de ozon, aparat masaj facial), politica cu privire la restul produselor din gama Q-See, Esol… fiind neschimbata. Pentru produsele din gama Rosio care sunt desigilate nu vom mai putea oferi optiunea de retur, din cauza faptul ca produsele mentionate mai sus intra in contact cu pielea utilizatorului.
 
      Garantia pentru toate produsele noastre este de 2 ani.
Aceasta se realizeaza prin reparare, sau prin inlocuirea produsului cu alt produs cu caracteristici tehnice similare.
 


 

spacer
Website detinut de EXPERT SOLUTIONS S.R.L., CIF: RO14951189, Reg.Com: J40/10394/2002